0
Košarka

head coach Pablo Laso Vasilije Micic Euroleague Final4 final, Real Madrid - Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia. 21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POKUŠEVSKI POZDRAVIO MICIĆA: Lep doček za srpskog plejmejkera od zemljaka koji već igra u Oklahomi!

Objavljeno: 01.07.23 u 22:20

Videćemo kako će se Vasa snaći u NBA

Srpski košarkaš Vasilije Micić je konačno ostvario svoj san i započeo svoju NBA avanturu. Nakon dugog razmišljanja, Micić je stavio paraf na ugovor sa Oklahoma Siti Tanderima, koji će ga obavezivati na trogodišnju saradnju. Prema izveštajima, ugovor vredi 23.500.000 dolara.

Micić je već neko vreme razmatrao mogućnost prelaska u NBA ligu, a sada je dobio priliku da se pridruži timu Oklahoma Siti Tandera. Ovaj talentirani srpski košarkaš neće biti usamljen u klubu, jer već nastupa i njegov sunarodnik AleksejPokuševski, koji je imao solidnu minutažu tokom prošle sezone.

Obojica će takođe imati priliku da se zajedno takmiče na predstojećem Mundobasketu, koji će se održati na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Pokuševski je očigledno oduševljen dolaskom Micića u njegov grad i tim, pa je putem svog Tviter naloga poslao kratak, ali znakovit pozdrav. On je podelio dve zastave Srbije, što je jasan simbol podrške i zajedništva između dvojice talentovanih igrača.

Očekuje se da Micić i Pokuševski pruže svoj doprinos timu Oklahoma Siti Tanderima i unaprede svoju igru u NBA ligi. Srbija će sa ponosom pratiti njihov napredak i podržavati ih u svim izazovima koji ih čekaju u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter