0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE FK CRVENA ZVEZDA: Mijailović se obratio prisutnima, na dnevnom redu se našlo šest tačaka!

Objavljeno: 01.07.23 u 21:10

FK Crvena zvezda je u subotu 1. jula 2023. godine održala petu redovnu sednicu Skupštine kluba u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, a na dnevnom redu se našlo šest tačaka.

1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice Skupštine
2. Obraćanje predsednika kluba
3. Obraćanje generalnog direktora
4. Obraćanje sportskog direktora
5. Izveštaj operativnog direktora – predlog usvajanja finansijskih izveštaja za 2022. godinu
– Izveštaj nadzornog odbora
– Usvajanje finansijskih izveštaja za 2022. godinu
6. Razno

Obraćanje predsednika kluba Svetozara Mijailovića vam prenosimo u celosti:

– Poštovani članovi Skupštine,

Možemo biti ponosni na rezultate koje smo ostvarili u protekloj sezoni. Bojim se da će neko krivo protumačiti moja obraćanja Skupštini iz godine u godinu, da su u poslednjih šest godina gotovo indetična. Istina, nije moguće drugačije izraziti odnos prema rezultatima koje klub postiže. Na ovoj Skupštini, materijalima i izlaganjima biće prikazan ukupan rad i planovi kluba, nema potrebe da ih elaboriram.

Ono što želim da istaknem je izmenjen pristup u poslovanju, da problemi, nerešena pitanja, teškoće na koje se nailazi u toku rada, postaju izazov da se nađu odgovori i rešenja. I ova sezona i rad u ovoj godini – novi je izazov, da se lestvica podigne još više. Sprega znanja, snage i energije, odlikuje naš upravljački tim, koji uvodi novine koje doprinose uspešnosti našeg kolektiva. Naši ciljevi ostaju isti, biti i dalje najbolji u Srbiji, naći se u evropskom elitnom takmičenju.

Dugo smo na vrhu i tu želimo da ostanemo. Legitimno je što pokušavaju da nas sa istog vrha svrgnu. Svojim radom jesmo, i uvek smo korak ispred u odnosu na konkurente. Zato smo tu. Moramo ovladati najsavremenijim znanjima kako bi odžali taj korak. Sve ovo usmereno je na stvaranje moćnog tima i sve je podređeno ostvarivanju najboljeg sportskog rezultata. Uspeli smo i uspevamo i u ovoj sezoni i sve je uzajamano povezano. Često neki naše poslovanje povezuju ili upoređuju sa poslovanjem privrednih društva i ocenjuju uspešnost klasičnim metodama polazeći od propisanih normi kojima i naš klub podleže. Činjenica je da su specifičnosti našeg poslovanja bitno drugačije (za njih nepoznanica) i nisu baš za poređenje.

Menadžment kluba radi na tome da se postignuti sportski rezultat valorizuje kroz marketinške akcije i druge poslovne aktivnosti, da se uvećaju poslovni prihodi kluba, bez čega nema ostvarenja najvažnijeg sportskog rezultata. Naša snaga jača postigutim jednistvom i što svaki zvezdaš oseća da jaka Zvezdina porodica donosi napredak i svima radost i zadovoljstvo. Treba nam još više zvezdaša koji su spremni da se uključe i da doprinesu ostvarivanju postavljenih ciljeva.

Verujem da će naš tim, naši igrači uraditi sve da zvezdaši u još većem broju popune tribine stadiona i da ih obradujemo rezultatom i igrom. A naš stadion, naša kuća iz dana u dan dobija nove sadržaje i sija sve jače.

U to ime živeli i srećno – navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter