0
Košarka

Sasha Vezenkov (C) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

MVP IDE U NBA: Vezenkov zvanično potpisao!

Objavljeno: 01.07.23 u 16:56

Ide u najjaču ligu na svetu.

Bugarski krilni centar Saša Vezenkov imao je sezonu za pamćenje u Evroligi, a sve je krenisao MVP priznanjem. Pretpostavljamo se da će ostati u Olimpijakosu, ali kada je stigla ponuda iz NBA lige, bilo je jasno da postoji velika verovatnoća da napusti Pirej.

Nakon dugih i intenzivnih pregovora, Vezenkov je dogovorio i potpisao saradnju sa Sakramento Kingsima. Reč je o ugovoru na tri godine, teškom 20 miliona američkih dolara. Toj cifri naravno treba oduzeti i američke poreze koji odnose značajnu brojku.

Blisko vezano sa odlaskom Vezenkova jeste i rasplet oko Mirotića, kog žele čak pet timova iz Evrolige, među kojima su i dva naša večita rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter