1
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

BRUKA I SRAMOTA: Varvari oterali Dejana Radonjića iz Budućnosti!

Objavljeno: 01.07.23 u 23:55

Poznati stručnjak se neće vraćati u Podgoricu

Crnogorski košarkaški trener Dejan Radonjić ostao je bez posla nakon raskida ugovora s Panatinaikosom, a nedavno se pojavila informacija da bi se mogao vratiti na klupu Budućnosti kao zamena za Petra Mijovića.

Međutim, povratak Radonjića nije dočekan s oduševljenjem među navijačima. Prema izveštaju portala „Telesport“, navijači su ispisali grafitima po glavnom gradu Crne Gore svoje jasno protivljenje njegovom ponovnom dolasku u klub.

Pomenuti portal navodi da je glavni razlog za negodovanje period kada je Radonjić bio na klupi Crvene zvezde, što je izazvalo pobunu najvatrenijih navijača „Varvara“. Ova reakcija navijača prisilila je Radonjića da preispita svoju odluku o povratku u Budućnost, prenosi „Telesport“.

Situacija se zahuktava, a odluka o budućnosti trenera Dejana Radonjića i dalje ostaje neizvesna. Nastavljaju se pregovori i razmatranja, dok navijači izražavaju svoje neslaganje s potencijalnim povratkom omiljenog trenera.

14
18

1 Komentara

  1. A zašto „bruka i sramota“!?
    Neće trenera koji je vodio klub koji je pokrao njihov klub u više utakmica, ne vidim šta je tu čudno, a kamo li bruka

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter