0
U pripremi

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 28: Bojan Dubljevic of Valencia Basket in action during the Euroleague match between Crvena Zvezda Mts and Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVANIČNO: Dubljević nakon 11 godina menja klub!

Objavljeno: 30.06.23 u 18:27

Puno je dao tom klubu.

Nakon punih 11 godina, ekipu Valensije napustio je španski centar, Bojan Dubljević. Postao je ikona i legenda kluba, sinonim za Valensiju i definitivno neko koga će navijači zauvek pamtiti. Povodom Bojanovog odlaska, oglasila se i sama Valensija:

‘Bojan Dubljević završava uspešnu karijeru dugu 11 sezona u Valensiji, a u poslednje četiri bio je kapiten. Postao je legenda kluba. Od kada je stigao u naš grad u leto 2012. godine, crnogorski centar je bio deo poslednje četiri titule našeg tima, bio je MVP finalnog plej-ofa, šampion Evrokupa 2014. i 2019. i Superkupa 2017. Dubljević napušta naš klub kao drugi igrač sa najviše odigranih mečeva (629), strani igrač sa najviše utakmica i najviše sezona (11) i najbolji strelac i skakač u istoriji kluba.‘ stoji u klupskom saopštenju.

5
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter