0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

VUJAČIĆU TEŠKO PAO OPROŠTAJ OD PARTIZANA: „Nije lako, nadam se da sam se odužio klubu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.23 u 15:50

„Novi je početak i želim im puno sreće.“

Nakon četiri godine provedene u Humskoj, Igor Vujačić će napustiti ekipu Partizana. On se danas oprostio od saigrača i krenuo je put Rusije, gde će potpisati višegodišnji ugovor Rubinom iz Kazanja.

Vujačić je po odlasku u razgovoru za klupski sajt Partizana istakao da je stekao mnogo prijatelja, ali da mora da ide dalje.

– Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu.

Potom se prisetio i samog dolaska u Partizan.

– Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje.

Vujačić se nada da će se crno-beli vratiti na pravi put u sezoni koja predstoji.

– Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak, i želim im puno sreće, i da ih izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći.

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter