0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NA ’ČAIRU’ NASTAVLJAJU SA POJAČANJIMA: Sklapaju tim koji će biti konkurentan za sam vrh! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.23 u 21:35

Ovo je šesto pojačanje za niški tim.

Nakon prošle sezone koja je bila jako loša i gde su fudbaleri Radničkog jedva izborili opstanak u baražu protiv Inđije u novu sezonu Nišlije ulaze sa znatno većim ambicijama. Nakon promovisanja novog trenera, Nikole Trajkovića, krenuli su sa ozbiljnim pripremama, ali i sa pojačanjima.

Ekipa sutra putuje u Bansko, a povešće i najnovije pojačanje, a to je Đuro Zec, koji je potpisao je dvogodišnji ugovor, a dolazi iz vijtnamskog Hanoja. Igrao je još i za Vojvodinu, Temerin, ČSK, Srem, Proleter, Borac iz Čačka, Voždovac, Napredak, TSC. On ima bogato superligaško iskustvo, a u elitnom domaćem rangu nastupao je devet sezona, odigrao je skoro 250 utakmica, na kojima je postigao 44 gola i zabeležio 28 asistencija.

FOTO: FK Radnički Niš

Najbolji deo karijere proveo je noseći dres TSC-a gde je odigrao je 68 mečeva, postigao je 22 gola, uz 17 asistencija.  Nišlije su pre Zeca angažovali Vasilija Bakića, Milorada Stajića, Pavla Ivelju, Aleksandra Vojnovića i Vanju Ilića.

 

 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter