4
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Panter )FOTO: Starsport)

ISKUSNI PLEJMEJKER REAGOVAO NA TVRDNJE DA JE PANTER PRIHVATIO MANJI UGOVOR: ‘Pustite ih da pričaju!’

Objavljeno: 30.06.23 u 16:23

Malo je ‘pecnuo’ navijače’.

Juče je kao ‘bomba’ odjeknula vest da je Kevin Panter odbio šest miliona od Barselone i prihvatio znatno manju ponudu Partizana. Odlučio je da ostane u redovima ‘crno-belih’ i zadrži kapitensku traku. Sve to na svog Tviter profilu prokomentarisao je iskusni plejmejker, Kendrik Peri.

‘Ali pustite obične ‘navijače’ da pričaju, mi ovo radimo samo zbog novca…’ – napisao je nekadašnji košarkaš Mege i Budućnosti.

Ukoliko Panter ostane obe godine ugovora u Partizanu, to bi mu bilo ukupno četiri godine, čime bi nesumnjivo bio jedan od stranaca koji je najviše učinio za Partizan.

28
3

4 Komentara

  1. Kako vas nije sramota da tako nešto objavljujete. Keki je izuzetno lak na suzu i dovoljno je bilo da Željku malo kane pa da Kekiju Panu počne gubica da se trese i tu je spustio cenu Patrizantu za 1.6 m.
    Ne blatite najvećeg Srbina posle željka. Kamen vam usta

    2
    6
    Odgovori
  2. Niko ga nista nije pitao!Tesko da je on parametar za bilo sta.Mnogo mladji od Pantera ,a promenuo deset puta vise klubova.Cesto po tri kluba godisnje.Zasto pisete ovakve stvari,sta je cilj?Nista dobro,sigurno.

    1
    1
    Odgovori
  3. Ne mogu da se oduzmem utisku, kao neko ko radi 20 godina u novinarstvu… Da li je moguće da radite ovo? Sram Vas bilo gospodo zaista…

    2
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter