0
Evroliga

from left Hassan Martin, Nemanja Nedovic, Filip Petrusev, Branko Lazic, Ben Bentil and Stefan Lazarevic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IGRA EVROLIGAŠKI TURNIR NA KIPRU: Crveno-beli će imati kvalitetne provere pred novu sezonu!

Objavljeno: 29.06.23 u 21:25

Biće to kvalitetne provere.

Crvena zvezda već ima definisanu destinaciju za jedan od pripremnih turnira uoči naredne sezone. U danu u kom je stigla potvrda da će crveno-beli, zajedno sa Partizanom, učestvovati u Evroligi i sledeće godine, saznali smo i da će vicešampion ABA lige nastupiti na turniru na Kipru 22. i 23. septembra.

Na turniru u Engomiju pored crveno-belih, učestvovaće još timovi Olimpijakosa, Makabija iz Tel Aviva i Žalgirisa, pored srpskog kluba.

Raspored mečeva za ovaj turnir biće objavljen sredinom jula, a nema sumnje da će ovaj turnir predstavljati dobar uvod u sezonu koja će ubrzo nakon toga uslediti.

Podsećamo, danas u toku dana, Crvena zvezda je objavila da se u klub vratio Dejan Davidovac, koji je potpisao trogodišnji ugovor, dok su pojedini mediji preneli da će u timu ostati i Luka Mitrović.

Nakon potvrde da je Crvena zvezda dobila vajld kartu od Evrolige, očekuju se i nova pojačanja u narednim danima.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter