0
Ostali sportovi

FOTO: AdmiralBet

SRPSKI DELFINI DOPLIVALI NA ZAVRŠNI TURNIR SVETSKOG KUPA GDE NAPADAJU NOVO ZLATO: Bliži se početak završnog turnira Svetskog kupa u vaterpolu!

Objavljeno: 29.06.23 u 17:48

 Noć između 30. juna i 1. jula nam donosi početak završni turnir Svetskog kupa u Los Anđelesu.

U pitanju je o novo takmičenje koje je ove sezone organizovano sa primesama Svetske lige kroz kvalifikacije na raznim nivoima. Srbija je do Los Anđelesa stigla kroz kvalifikacije u Podgorici, dok je jedini učesnik van Evrope domaćin SAD.

Prvi četvrtfinalni par čine Nemačka i Španija, koji se sastaju u petak 30. juna od 22 časa, nakon čega nas očekuju još 3 susreta posle ponoći u razmako od po 2 sata. Najpre se od ponoći sastaju Italija i Rumunija, dva sata kasnije igraju Mađarska i Grčka, dok je nama najzanimljiviji meč na programu od 4 časa ujutru u kojem Srbiju dočekuje SAD, domaćin tunira.

Finalisti takmičenja će obezbediti mesto učesnika Svetskog prvenstva u Dohi, koje se održava u februaru 2024. godine. Srbija je u poslednjem kolu kvalifikacija u Istanbulu ubedljivo savladala domaćina Tursku 16:4 (6:1, 2:0, 3:2, 5:1), pa je sa maksimalne 3 pobede obezbedila učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje će se početkom januara iduće godine održati u izraelskom gradu Netanji.

Pred našim Delfinima je izuzetno zgusnut raspored takmičenja, a sigurno je da izabranicima Uroš Stevanović ne nedostaje motivacije da budu prvi pobednici Svetskog kupa, novog turnira čija je sudbina pod znakom pitanja usled konfuzije u organizaciji međunarodnih takmičenja, koja je nastala kao posledica nemogućnosti održavanja turnira tokom pandemije. Sa tim u vidu, kladionica AdmiralBet je spremila CARSKE KVOTE za sve ljubitelje našeg najtrofejnijeg sporta, koje sa sobom donose vrhunsku zabavu i izvan bazena!

Kompletna sportka ponuda, kao i mnogo više od toga, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje Bonus dobrodošlice u iznosu od 2.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Takođe, s obzirom da polako ulazimo u novi mesec, mesec jul, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte ponudu na AdmiralBet.rs, sastavite dobitni tiket i podržite Delfine na putu ka novom zlatu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter