1
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Panter )FOTO: Starsport)

PRVI PANTEROV INTERVJU NAKON NOVOG UGOVORA: „Pokušavao sam da se izolujem od svega, idemo ka ciljevima!“

Objavljeno: 29.06.23 u 20:15

„Sa trenerom Obradovićem ovde i sa stvarima koje su nama u prirodi.“

Prava bomba odjeknula je danas kada je KK Partizan objavio da će Kevin Panter u naredne dve godine nositi dres regionalnog šampiona. Iako su ga mnogi mediji selili u razne evropske velikane, Panter je odlučio da prihvati manju ponudu od strane crno-belih i tako nastavi da predvodi ekipu kao kapiten.

Nakon potpisa, Panter je govorio za portal Telesport, gde je otkrio kako je video period od kraja sezone pa do novog ugovora.

– Iskreno, pokušao sam da se sklonim od svega koliko god to je moguće. Znao sam šta se dešava i bilo je stresno, ali kao što sam rekao – pokušao sam da se izolujem dok se sve ne raščisti i dok hladne glave ne donesem odluku – počeo je Panter razgovor za Telesport.

Upitan je kapiten crno-belih da li možda ima neka nezavršena posla sa Partizanom, an šta je imao spreman odgovor.

– Da li osećam kao da imam nezavršena posla sa Partizanom? Da, mi definitivno ne možemo da znamo šta bi se dogodilo tokom tog čuvenog plej-ofa… Čini mi se da vidim ovde možda malo širu viziju nego ostali ljudi. Sa trenerom Obradovićem ovde i sa stvarima koje su nama u prirodi… Došao sam ovde pre 2 godine i sada želim da nastavimo da gradimo na tim temeljima – rekao je Panter i dodao:

Kevin Punter (R) reacts near Dzanan Musa (L) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Prvi koji su mi čestitali bili su moji roditelji. Pričao sam mnogo sa njima i sa mlađim bratom celo vreme. Oni su ujedno i prvi saznali za moju odluku, zajedno sa bliskim prijateljima.

Na samom kraju, Panter je imao posebnu poruku za navijače.

– Poruka za navijače? Hajde da se opet zabavljamo, uživamo i idemo ka ciljevima. Ali hajde za početak da uživamo u letu, da ne razmišljamo previše o sledećoj sezoni i da se posvetimo odmoru.

174
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter