0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE OBRADOVATI DELIJE: Svesno ili ne, Evrokup otkrio ko neće igrati u Evroligi!?

Objavljeno: 29.06.23 u 12:20

Uskoro se očekuju zvanične informacije sa sastanka čelnika takmičenja!

Dan D za srpsku klupsku košarku je upravo četvrtak! Danas se održava sastanak deoničara Evrlige, pa se u narednim satima očekuje i zvaničan spisak svih učesnika elitnog takmičenja za narednu sezonu.

Partizan gotovo sigurno ima svoje mesto u najboljem evropskom takmičenju i samo pravo čudo bi moglo da izazove drugačiji epilog, a očekuje se da će i Crvena zvezda dobiti svoje mesto u Evroligi.

Crveno-beli su navodno već obezbedili vajld-kard, ali čeka se i potvrda čelnika. Konkurenti za mesto u najkvalitetnijem društvu Starog kontinenta su prvenstveno Valensija i Turk Telekom.

Evrokup je, verovatno i nesvesno, nagovestio epilog. Na zvaničnom Tviter nalogu ovog takmičenja osvanule se četiri objave u nizu posvećene upravo ovom turskom klubu. Turk Telekom je angažovao Džejlena Adamsa, Džejmsa Palmera, Troja Selima Sava i Metehana Akjela, a Evrokup je sve transfere u roku od nekoliko minuta objavio na svom profilu.

Slučajnost ili ne?

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter