3
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter (L) and Branko Lazic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LJUBAV PREMA KLUBU: Panter odbio Barselonu i prihvatio dosta manju ponudu Partizana – Evo koliko će zaraditi kapiten ‘crno-belih’!

Objavljeno: 29.06.23 u 16:16

Veliki novac za kapitena!

Kao bomba je odjeknula vest da će kapiten PartizanaKevin Panter naredne dve sezone braniti boje beogradskih ‘crno-belih’. Činilo se da je sve gotovo i da će on pojačati Barselonu, svi insajderi su delili istu informaciju, dvogodišnji ugovor težak šest miliona evra.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ipak, na iznenađenje svih, Panter je potpisao novu, dvogodišnju saradnju sa Partizanom, a sada se pojavila i informacija o njegovoj zaradi. Naime, fantastični bek će u Partizanu zarađivati 2.1 milion dolara u prvoj godini ugovora, plus 2.2 miliona dolara u drugoj godini ugovora. Veliki novac, koji je bio i za očekivati da se ponudi definitivno najvažnijem igraču u ovoj ekipi Partizana.

 

42
10

3 Komentara

  1. A zato pisete mnogo manji ugovor…Kada je u Spaniji porez 60% i to se odbija od 6M.
    Dok u srbiji klub placa porez i a plata mu je 2.2M

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter