0
Domaći fudbal

Dejan Kerkez Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki V Napredak Beograd, 02.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

HOTSPORT SAZNAJE – KERŽAKOV DOBIO NAJVEĆE POJAČANJE: Kapiten ponovo u Subotici, štoper se vraća na mesto uspeha! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.23 u 12:28

Defanzivac se nakon potpisa priključio ekipi na Zlatiboru!

Stameni srpski štoper, Dejan Kerkez, posle četiri godine vratio se na mesto uspeha! Iskusni defanzivac je po drugi put u karijeri zadužio opremu subotičkog Spartaka – saznaje HotSport.

Doskorašnji kapiten Napretka, po završetku sezone ozvaničio je kraj saradnje sa klubom iz Kruševca i postao slobodan u izboru nove sredine.

Dugo je Kerkez vagao gde će nastaviti svoj fudbalski put, bilo je interesovanja iz inostranstva, ali odlučio je da se vrati u Suboticu, na Gradski stadion gde je pružao verovatno i najbolje partije u karijeri.

Kerkez je potpisao dvogodišnji ugovor i stavio se na raspolaganju novom treneru, nekada ubojitom ruskom golgeteru, Aleksandru Keržakovu.

FOTO: STARSPORT

 

U prvom mandatu, u periodu od sezone 2016/17 do 2018/19, Dejan je zabeležio preko 75 zvaničnih nastupa za Spartak.

Pod komandom Aleksandra Veselinovića predvodio je saigrače sa kapitenskom trakom oko ruke. Deo je generacije koja je srušila Spartu iz Praga i režirala jedno od najvećih iznenađenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope u avgustu 2018. godine.

Kerkez se fudbalski afirmisao u redovima ČSK Pivare, a potom je osim Spartaka nastupao za portugalski Maritimo, Marfu i kruševački Napredak.

Snažni defanzivac, rođen 1996. godine, jedan je od glavnih zaslužnih za činjenicu da je Napredak prethodne sezone u čak 16 navrata mrežu sačuvao netaknutom.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter