0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

EKSPEDICIJA SA BANOVOG BRDA STIGLA NA BLED: Dušanu Kerkezu na raspolaganju skoro svi igrači!

Objavljeno: 29.06.23 u 21:59

Ozbijno rade ’brđani’.

Fudbaleri Čukaričkog su na kraju prošle sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije zauzeli treće mesto sa 75 boda, isto koliko i drugoplasirani TSC iz Bačke Topole. Tim Dušana Kerkeza je ostavio odličan utisak, igrali su i finale Kupa Srbije, gde su vodili protiv Crvene zvezde veći deo meča, a sada će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

Da bi nastavili kao i prošle takmičarske godine, potreban je naporan rad i istrajnost, a na Banovom brdu baš to i rade. Nakon pripremanja u Beogradu, igrači Čukaričkog su danas stigli u Bled, gde će nastaviti svoje pripreme za ono što ih očekuje naredne sezone.

Dušan Kerkez će na raspolaganju imati 28 igrača eđu njima su golmani: Nemanja Belić, Nenad Filipović, Filip Samurović, Dušan Begović i Vladan Čarapić, odbrambeni igrači: Nemanja Tošić, Veljko Mirosavić, Miladin Stevanović, Viktor Rogan, Nemanja Ćalasan, Uroš Drezgić, Luka Subotić, Bojan Kovačević, Vojin Serafimović, igrači sredine terena: Marko Docić, Sambu Sisoko, Stefan Kovač, Stefan Tomović, Matija Stojanović, Luka Stojanović, Đorđe Ivanović, Igor Miladinović, Bojica Nikćević, Milutin Vidosavljević, Ibrahima Endijae, Aleksa Janković i napadači: Mihajlo Spasojević i Muhamed Badamosi, a naknadno će im se pridružiti  Luka Adžić i Hoze Gomez.

Prvi test imaće na Bledu, u subotu 1. jula protiv osvajača Kupa Severne Makedonije, ekipe Makedonije Đorče Petrov, tri dana kasnije u Kranjskoj Gori rival će biti hrvatska Rijeka, učesnik kvalifikacija za Ligu konferencije. I treći meč ‘Brđani‘ će igrati u Kranjskoj gori, protiv mađarskog MTK-a 8. jula, a generalnu proveru pred početak nove sezone imaće 11. jula protiv češke Sparte iz Praga u austrijskom mestu Ziboden.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter