0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR ZADOVOLJAN POBEDOM NAD BORCEM: ’Igrači su pokazali dobar odnos, iz meča u meč bićemo sve bolji!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.23 u 20:55

Odlična partija ’crveno-belih’.

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru priprema na Zlatiboru odigrali dve kontrolne utakmice. Prva je bila protiv selekcije Užica, gde su ostvarili trijumf rezultatom 3:1, a drugi test bio danas protiv Borca iz Banja Luke, gde su pobedili 2:0. Ovom utakmicom završio se prvi deo pripremnog perioda i sada se tim iz Ljutice Bogdana seli u Rusiju gde ih očekuju ozbiljniji mečevi.

Šef stručnog štaba Zvezde, Bakar Bahar je nakon ovog susreta rekao da su radili dobro i intezivno i da nije bilo loše za drugu utakmicu.

-Radili smo dobro, intenzivno. Sa ekipom sam 10 dana, igrači su pokazali dobar odnos. Nije bilo loše za drugu utakmicu. – naveo je Izraelac.

Dodao je da će iz meča u meč biti sve bolji.

-Danas je bilo manje problema u igri, imali smo kontrolu, tražili smo put ka golu kroz igru. Bitno je da smo bili organizovani, bez grešaka. Iz meča u meč bićemo sve bolji. – istakao je Bahar.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter