0
Domaći fudbal

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Navijaci FK Vojvodina Stadion:Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

VOŠA NAPUŠTA NOVI SAD: Evo gde će naredne sezone igrati jedan od najuspešnijih srpskih klubova!

Objavljeno: 28.06.23 u 16:11

Neće se igrati na „Karađorđu“

Fudbalski klub Vojvodina će veći deo predstojeće sezone odigrati na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli, zbog rekonstrukcije svog „Karađorđa“. Na zvaničnom sajtu kluba osvanulo je obaveštenje u kojem se ističe da će klub započeti takmičarsku godinu kod kuće, a zatim od prvog oktobra igrati na modernom zdanju.

Prema informacijama sa sajta kluba, rekonstrukcija stadiona u Novom Sadu zahteva građevinske radove, zbog čega nije moguće koristiti isti dok su radovi u toku. Klub je zaključio sporazum o rekonstrukciji prilikom sastanka sa gradonačelnikom Novog Sada Milanom Đurićem.

Međutim, još uvek nije poznato da li će Vojvodina dobiti dozvolu da odigra evropske mečeve ovog leta na svom tradicionalnom stadionu „Karađorđe“, budući da stadion trenutno ispunjava samo UEFA 2 standard.

Predsednik kluba Dragoljub Zbiljić zahvalio se gradu u izjavi za klupski sajt.

Prilikom dolaska aktuelnog Upravnog odbora na čelo kluba kao jedan od prioritetnih ciljeva istakli smo rekonstrukciju stadiona i sa zadovoljstvom mogu reći da smo u rekordno kratkom roku krenuli u realizaciju obećanog. Ovim putem moram da iskažem zahvalnost Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Milanu Đuriću, kao i čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije na podršci u realizaciji ovog zajedničkog projekta – rekao je Zbiljić i zahvalio se TSC-u što je omogućio da Vojvodina igra na njihovom stadionu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter