0
Košarka

Foto: Printscreen/Twitter

ŠPANIJA PONIZILA RIVALA: Crvena furija pregazila nemoćnog protivnika sa 82 razlike! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.23 u 16:33

Nisu imali nikakve šanse

Košarkaši Španije do 19 godina ostvarili su izvanrednu pobedu nad svojim protivnicima iz Libana rezultatom 102:20. Ova utakmica će ostati upamćena kao jedan od najubedljivijih trijumfa u košarkaškoj istoriji.

Već na poluvremenu bilo je jasno da košarkaši Libana neće imati lak zadatak protiv neumoljivih Španaca. Tada su osvojili samo šest poena, a njihovi rivali su imali ubedljivu prednost.

Selektor Španije je u drugom delu utakmice pružio priliku svim igračima da se istaknu na terenu, ali to nije zaustavilo dominaciju njegovog tima. Razlika u poenima samo se povećavala, a utakmica je završena rezultatom 102:20 u korist Španije.

Serhio De Larea iz Valensije bio je najefikasniji igrač utakmice sa 23 postignuta poena, dok su Moreni i Almansa Perez dodali 18 odnosno 15 poena. Na drugoj strani, Rtail je bio najbolji pojedinac tima iz Libana, postigavši osam poena.

Osim trijumfa nad Libanom, vredno je pomenuti da se i mladi košarkaši Srbije takmiče u nokaut fazi prvenstva sveta u Mađarskoj. U sredu uveče će se suočiti sa ekipom Južne Koreje, dok će navijači s nestrpljenjem očekivati njihov nastup i rezultate koje će postići.

Naredni mečevi obe selekcije pružaju mogućnost mladim košarkašima da pokažu svoj talenat i borbenost, dok će ljubitelji ovog sporta biti uzbudjeni da prate kako će se dalje odvijati takmičenje i koji će tim na kraju izboriti najviše uspeha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter