0
Fudbal

(191127) -- LONDON, Nov. 27, 2019 (Xinhua) -- Tottenham Hotspur's head coach Jose Mourinho celebrates his team's 2nd goal during the UEFA Champions League Group B match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Britain on Nov. 26, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Photo by Matthew Impey/Xinhua)

SERIJA A KAZNILA MURINJA: Portugalac nakon UEFA dobio novu suspenziju!

Objavljeno: 28.06.23 u 21:42

Ova je nešto blaža.

Trener Rome Žoze Murinjo, već je suspendovan od strane UEFA na četiri utakmice zbog incidenta nakon finala Lige Evrope, dok je sada je dobio i kaznu od domaćeg takmičenja Serije A.

Murinjo je ponovno platio ceh zbog sukoba sa sudijom, zbog čega je Serija A zvanično odredila suspenziju od 10 dana. To znači da će on propustiti meč protiv Kaljarija koji je prvi u novoj sezone.

Portugalski stručnjak, konkretno je kažnjen zbog izjava koje je dao o sudiji Danijelu Čifiju, nakon meča protiv Monce. Murinjo će takođe morati platiti novčanu kaznu od 50.000 evra.

Portugalac je nedavno već bio kažnjen od strane UEFA i neće biti u mogućnosti da vodi svoj tim na četiri naredna susreta u evropskim takmičenjima, saopštila je UEFA tada.

– Ovo je bilo najgore suđenje koje sam video u karijeri, a verujte mi, nailazio sam na svakakve sudije. Obično, kada pričam o sudijama, to je zato što su uticale na igru, ali sada to nije bio slučaj međutim arbitar je bio horor. Uopšte nije imao ljudski odnos prema igračima, bio je bez empatije, dao je crveni karton igraču koji se sapleo od premora u 96. minutu – istakao je tada.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter