0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SAMO 3 DANA JE OSTALO DO IZVLAČENJA: AdmiralBet i British Motors poklanjaju Škodu!

Objavljeno: 28.06.23 u 14:10

Evo šta je potrebno da uradite kako bi se odvezli u Škodi Fabiji.

Bližimo se kraju uzbudljivog giveaway-a! Sezona putovanja i godišnjih odmora je u toku, pa su kladionica AdmiralBet i ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, British Motors, spremili sjajno iznenađenje. Svi zainteresovani imaju priliku da preko izvlačenja na Instagramu osvoje Škodu Fabiju, koja može biti samo Vaša ukoliko ispunite ova 3 koraka.

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete ovu objavu, zapratite stranice @britishmotorspolovnavozila, @telesport, @sportskenet i  @admiralbet_kladionica i tagujete dve osobe koje biste provozali u Škodi.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je na programu 1. jula u 20 časova, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik Škode.

Ne čekajte, već uđite na Instagram stranicu AdmiralBet kladionice, zapratite navedene profile, lajkujte i ostavite komentar na objavi i započnite jul kao novi vlasnik Škode Fabije! Ne može da škodi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter