2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

POZNATI TRENER UDARIO NA PARTIZAN: Strance crno-belih uporedio sa vojnom grupom Vagner!

Objavljeno: 28.06.23 u 18:55

Grobarima neće prijati ovi komentari

Nakon uspešne sezone i osvojene titule u ABA ligi, igrači Partizana već su pronašli nove angažmane, ne proslavljajući mnogo postignuti uspeh.

Kevin Panter, jedan od ključnih igrača tima, prelazi u Barselonu, dok je Matijas Lesor postao zvanično novi centar Panatinaikosa. Sličan put mogli bi da krenu i Dante Egzum, pa i Zek Ledej.

Ovim povodom, proslavljeni košarkaški trener Bogdan Tanjević se oglasio na Twitteru izražavajući kritiku prema stranim igračima Partizana koji su, uprkos izjavama o vernosti navijačima i „časovima ljubavi“, brzo napustili tim.

Tanjević je uporedio te igrače sa plaćenicima iz redova „Vagnera“, koji su nedavno bili u centru pažnje zbog pokušaja puča protiv Vladimira Putina i ruskih vlasti.

Partizanovi ‘vagnerovci’ u bežaniji prema zapadu, negde su oko Zidanog mosta već, sećaju se dana kad su ljubili dres, pred vernih 20 hiljada navijača. Ljubav, kako to gordo zvuči – napisao je Tanjević.

84
18

2 Komentara

  1. Ne razumem ovaj vass spin….
    Nije Tanjevic uopste „udardio“. na Partizan vec na strane igrace
    i njihovu kratku ljubav i zaklinjanje u klub“. Zasto to radite I koja vam je potreba za tim? Bas glupo I nepotrebno.

    2
    0
    Odgovori
  2. Tanjević je prolupao, nazivati sportiste „vagnerovcima“ je neukusno. Teo, Kalinić, Gudurić, Vanja M. Milutinov, Bogdan, itd. igraju za strane klubove i dobro su plaćeni znači i oni su vagnerovci. Tanjević je usro i šefa i stanicu

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter