1
AdmiralBet ABA Liga

John Holland (L) Facundo Campazzo (C) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI STRANAC SE OPROSTIO OD CRVENE ZVEZDE: O ovome se dugo pričalo – definitivno odlazi iz Beograda!

Objavljeno: 28.06.23 u 23:52

Završio je svoje „poglavlje“ u Beogradu.

Američki košarkaš Džon Holand izgleda da se definitivno oprostio od Crvene zvezde i navijača, potvrdivši da neće ostati i u sledećoj sezoni.

On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se vide navijači Zvezde uz posebnu poruku.

– Bili su čast i zadovoljstvo što sam ovu sezonu u svom životu podelio sa svima vama. Putovanje je bilo neverovatno. Priča se nastavlja, ali nikada neću zaboraviti ovo poglavlje – istakao je Holand.

Iako se očekivanja od njega bila visoka kada je stigao prošlog leta, može se reći da Holand nije u potpunosti ispunio ono zbog čega je doveden. Tokom sezone su se čak pojavljivali navodi o mogućem prekidu saradnje, ali je Holand ipak je ostao do kraja sezone.

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter