0
Domaći fudbal

Andrija Radulovic Superliga Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Radnik Surdulica 6. Jun 2020, 6.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NIŠTA OD ZVEZDE: Andrija Radulović ima novi klub i ovoga put je konačno!

Objavljeno: 28.06.23 u 18:00

Nije reč o pozajmici

Andrija Radulović, fudbaler Crvene zvezde, završio je svoj transfer u Vojvodinu i potpisao ugovor sa novosadskim klubom do 2027. godine. Nakon postignutog dogovora između Zvezde i Vojvodine o obeštećenju, reprezentativac Crne Gore stavio je svoj potpis na četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima iz Novog Sada.

Radulović, koji je odrastao u Crvenoj zvezdi, igra na poziciji krila i prošao je celokupnu omladinsku školu kluba sa Marakane. Međutim, uprkos svom talentu, nije dobio pravu priliku u prvom timu.

Crvena zvezda ga je slala na nekoliko pozajmica, prvo u svoju filijalu Grafičar, zatim u Mladost GAT, pa na kraju u Radnik iz Surdulice, gde je prošle sezone igrao. Iako je bio među najboljim igračima tokom pozajmica, nije imao priliku da se dokaže na Marakani.

U jednom periodu je bio deo prvog tima pod vođstvom trenera Dejana Stankovića, gde je na 16 utakmica postigao dva gola i imao dve asistencije. Ipak, nije uspeo da se ustali u redovnoj postavi i stekne kontinuiranu priliku za igru.

Transfer u Vojvodinu predstavlja novi početak za Radulovića, gde će imati priliku da se pokaže i ostvari svoj pun potencijal. Sa novim timom i četvorogodišnjim ugovorom, mladi fudbaler će raditi na daljem razvoju svoje karijere i doprineti uspesima Vojvodine u narednim sezonama.

11
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter