0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 21.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

KECMANOVIĆ SE PLASIRAO U ČETVRTFINALE ISTBORNA: Srbin slavio u dva seta, protiv Barera za polufinale!

Objavljeno: 28.06.23 u 20:48

Može biti zadovoljan ishodom.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira u Istbornu, nakon što je savladao Aleksandra Vukića sa 2:0 (7:6, 6:4). Bio je ovo prilično izjednačen meč, ali je do izražaja došla bolja igra srpskog tenisera u ključnim momentima.

U prvom setu nije bilo brejkova, iako su oba tenisera imala po jednu priliku za to. Pobednik je rešen u tajbrejku, gde se sprski teniser vratio nakon mini brejka zaostatka.

Vukić, koji inače igra pod austrijskom zastavom, počeo je bolje drugi set. On je napravio rani brejk, a zatim je imao još 3 brejk lopte da isto to učini, ali se onda probudio Kecmanović. Srpski teniser je uzvratio brejk, a potom je pri vođstvu od 5:4, napravio pritisak na Vukićev servis i stigao do trijumfa.

Naredni protivnik Kecmanoviću, biće Gregor Barer, inače 57. teniser sveta, koji je u osmini finala bio bolji od Nikolasa Džarija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter