0
Fudbal

FOTO: Unsplash/ peter-glaser

VELIKA BRUKA NA UTAKMICI PETLIĆA U BEOGRADU: Roditelji se potukli, meč morao da bude prekinut!

Objavljeno: 27.06.23 u 22:50

„Videlo se od početka utakmice da na tribinama tinja netrpeljivost među roditeljima.“

Utakmica između petlića ekipa Žarkova i Grafičara, koja je bila zaostala utakmica četvrtog kola Prve lige petlića FS Beograda, neočekivano je prekinuta u 56. minuti pri rezultatu 0:0. Razlog prekida nije bio povezan sa dečacima na terenu, već sa neprihvatljivim ponašanjem roditelja na tribinama Sportskog centra „Gladijator“ u Kneževcu.

Nažalost, dok su mladi fudbaleri koji su rođeni 2010. godine nastojali da se takmiče i uživaju u igri na veštačkoj travi, njihovi roditelji su započeli fizički sukob među sobom. Pesničenje i neredi na tribinama nisu mogli biti tolerisani, što je dovelo do prekida utakmice.

– Videlo se od početka utakmice da na tribinama tinja netrpeljivost među roditeljima. Sve je eksplodiralo u trenutku kada glavni arbitar nije pokazao direktan crveni karton defanzivcu Grafičara posle saplitanja napadača Žarkova, poslednjeg igrača odbrane. Dodeljen žuti karton gostujućem fudbaleru bio je signal da dođe do komešanja u publici – naveo je Budimir Davidović, komesar takmičenja mlađih kategorija Beograda i dodao:

– Tih nekoliko minuta trajalo je kao večnost, naočigled dece na terenu. Čak je nastradao i snimatelj, čovek se našao između dve zaraćene strane, uragan nasilja skoro da je samleo nedužnog čoveka. U dogovoru sa glavnim sudijom i obojicom trenera dogovoreno je da se susret prekine, zbog bezbednosti aktera na tribinama i terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter