0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

TRUD SE ISPLATI: Gazda Denvera nagradio Jokića ovim! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.23 u 19:29

Somborac uživa veliko poštovanje.

Košarkaši Denver Nagetsa su osvojili NBA ligu prvi put u svojoj istoriji savladavši u finalnoj seriji ekipu Majami Hita u ukupnom skoru 4:1. Srpski centar Nikola Jokić predvodio je svoj tim do ovog istorijiskog podviga i proglašen MVP-jem finala. On je nakon parade koja je organizovana u njihovu čast, brže bolje došao u Sombor kako bi pratio trke konja.

Jokić je stigao privatnim avionom koji mu je obezbedio gazda Denvera,  a ovaj model dostiže opseg krstarenja na 11.000 metara, može da primi maksimalno 19 putnika, opremljen je naprednom tehnologijom i luksuznim sadržajima, uključujući prostranu kabinu, brzi internet, kuhinju.

Avion može da leti čitavih 17 časova bez zaustavljanja, što je najviše u odnosu na sve konkurente među privatnim avionima, a maksimalna brzina mu je 1.090 km/h. Dužina samog aviona je 30 metara, a raspon krila je 28 metara. Cena ovog čuda  je oko 50 miliona evra.

Upravo ovim avionom Nikola Jokić je direktno iz Amerike stigao u Beograd, i to nakon burne noći u Las Vegasu, gde je zajedno sa saigračima slavio do kasno u noć.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter