0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDIN FUDBALER JE VRELA TEMA OVOG LETA: Višemilionska ponuda stigla na Maraknu!

Objavljeno: 27.06.23 u 16:37

Prepoznali talenat.

Irakli Azarov je nakon neslavnog starta sezone nakon zimskih priprema zaigrao daleko bolje, čak je i istisnuo Milana Rodića iz prve postave, a sjajnu formu je preneo i na Evropsko prvenstvo za mlade, gde je njegova Gruzija još uvek neporažena.

Naime, takve partije nisu ostale neprimećene, pa je tako prema pisanju MozzartSport-a na Marakanu stigla poruka teška tri miliona evra za mladog levog beka, a kupac je ukrajinski Šahtjor. Što je 15 puta više od cifre koliko je platila za njega.

Što se tiče prošle sezone, Gruzijac je je odigrao 29 utakmica i upisao četiri asistencije kada se uzmu brojke iz svih takmičenja u obzir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter