3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ŽESTOKO ODGOROVIO ALEKSIĆU: ‘Opet laže ovaj narod! Nije me zaustavila interventna jedinica!’

Objavljeno: 27.06.23 u 21:20

Zvezdan je demantovao tvrdnje poslanika Narodne stranke!

Tokom današnje sednice Skupštine Republike Srbije poslanik Narodne stranke, Miroslav Aleksić, izneo je niz optužbi na račun Zvezdana Terzića.

– U noći kada je Crvena zvezda proslavljala titulu, 28. maj je u pitanju 2023. godine – da li je u toj noći Zvezdan Terzić zaustavljen od strane Interventne jedinice u Beogradu, da li je kod sebe imao oružje, da li je imao dokumentaciju za to oržuje, da li je kod sebe imao neke vrste opojnih droga ili narkotika, da li je zvao predsednika Vučića, a ovaj Veselina Milića, da se naloži da se on pusti –  upitao je Aleksić premijerku Brnabić, zbog odsustva ministra Gašića.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odmah je demantovao Aleksićeve tvrdnje.

– Ne poznajem Miroslava Aleksića, ni direktno, ni indirektno, ali me iz meni nepoznatih razloga danas pominje (ne prvi put) u Narodnoj skupštini. I opet laže ovaj narod pred najširim auditorijumom. Kaže da me je 28. maja ove godine u noći kada je Crvena zvezda slavila šampionsku titulu, interventna jedinica policije zaustavila, pronašla oružje bez dozvole i narkotike, a da sam ja potom nazvao predsednika Vučića i policija me je navodno pustila da odem. Sve je slagao narodni poslanik Miroslav Aleksić – istakao je Terzić i nastavio:

– A i kada bi me interventna jedinica policije zaustavila, pokazao bih im urednu dozvolu za nošenje oružja koju sam dobio još 2007. godine kada sam bio na funkciji predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dozvolu koja je uredno produžavana i validna je i danas, jer sam danas na funkciji predsednika Sportskog društva Crvena zvezda.

Zvezdin direktor nije želeo mnogo da komentariše ostatak optužbi iznetih na njegov račun.

– O ostalim navodima Aleksićevih laži besmisleno je i govoriti, jer je opšte poznato da sam sportista koji ne podnosi ni alkohol, ni cigarete, a narkotike nikad nisam video, osim na filmu. Ako je narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću svaka informacija ovako istinita, onda se crno piše i njemu i njegovoj političkoj opciji. Gospodine Aleksiću, ja Vam nisam adresa za lečenje Vaših frustracija, nađite tome neku adekvatnu ustanovu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

57
37

3 Komentara

  1. Piše “ da li je….“
    Pitanje je, a ne tvrdnja
    Nema potrebe za spinovanjem, a Terzić bi mogao da objasni zašto je bežao u Crnu goru od istražnih organa Srbije

    7
    0
    Odgovori
  2. Sve je istina što je izjavio poslanik ako je Aleksić slagao,što <terzić ne podnese tužnu zbog klevete. Neće zna da je to tačno. Lica na ivici kriminala ne samo za ove packe nego i nekada kada je prodavao fudbalare kao đžakove perja.Bio je u isrtažnom zatvoru i posle toga ništa, e Srbijo jadna si ti sa tim i takvim kriminalcima koje štite Predsadnik države i ostala gamad Predsedniče Vučiću beži od ovih tipova,nisu tvoj nivo, iritiraš narod čoveče.Koje platate od 450 evra, pa toje čista obmana naroda.Neko nema automobil para za letovanje a tvoja svojta o tome ne misli e zato ćeš izgubiti. Država po platama je sirotinje, a ti pričaš bajke,nego se ti lepo povicu sa finkcije ,i povedi sve svoje.

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter