0
Vesti

FOTO: twitter/@OKSrbije

SREBRO ZA NADICU BOŽANIĆ: Tekvondistkinja donela 9. medalju Srbiji na Evropskim igrama u Krakovu!

Objavljeno: 27.06.23 u 09:20

Veliki uspeh za našu tekvondistkinju uprkos porazu u finalu

Srpska tekvondistkinja i aktuelni svetski šampion iz 2022. Nadica Božanić, osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 73 kilograma na Evropskim igrama u poljskom Krakovu.

Ona je tako donela 9. medalju srpskom timu na ovogodišnjim Evropskim igrama. Imala je Nadica sjajne nastupe do finala ali je zaustavljena na poslednjoj prepreci od Turkinje, Sude Jaren Uzunčavdar.

 

 

Ona je u intervjuu nakon meča rekla da nije zadovoljna svojim nastupom u finalu ali da je ipak ponosna na svoj tim, koji je već obezbedio kvalifikacije za Olimpijske igre.

Nisam zadovoljna rezultatom, izgubila sam fokus, ali sam jako ponosna što sam uspela Srbiji da donesem još jednu medalju na ovako prestižnom turniru. Svakako, ovo je veoma značajna medalja i za Srbiju i za naš plasman za kvalifikacije na Olimpijske igre. Uzeli smo dosta bodova i nadam se da ćemo na narednim turnirima uspeti još više bodova da uzmemo – izjavila je Nadica Božanić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter