0
Evroliga

Sergio Scariolo Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA VEČITE: Virtus smanjuje budžet za narednu sezonu!

Objavljeno: 27.06.23 u 16:27

Potvrdio šef struke italijanskog kluba.

Nisu imali bajkovit povratak u elitu košarkaši Virtusa, jer su i pored sjajnog rostera i jednog od najboljih trenera Evrope na čelu, Serđa Skariola, ostali izvan trke za plej-of gotovo od samog starta sezone.

Sam strateg je doduše svestan da će naredne sezone biti još teže, jer tim sa severa Italije dodatno smanjuje budžet naredne godine.

„Mislim da nije ni potrebno da se to posebno naglašava. Interesovanje Toronto Reptorsa za mene je bilo veliko i želim da se zahvalim Virtusu što su mi dozvolili da pregovaram sa njima. Nisam imao kontakt ni sa jednim drugim klubom. Ostajem ovde jer imam ugovor i osećam se dobro. Vlasnik kluba Masimo Zaneti pitao me je za mogućnost produžetka saradnje i rekao sam mu da je to opcija koju nikada ne bih isključio. Moji menadžeri će se postarati za te pregovore, shodno novoj situaciji u klubu“, rekao je Skariolo.

On je dodao da Virtus neće imati isti budžet kao prošle sezone.

„Klub je bio jasan u pojašnjenju finansijske situacije i toga da će biti sve drugačije. Cenim kada je klub transparentan u deljenju takvih informacija. Nećemo imati isti budžet kao poslednjih nekoliko godina i nećemo biti u mogućnosti da dovedemo igrače poput Teodosića ili Milutinova, ali daćemo sve od sebe da održimo klub na najvišem mogućem nivou“, zaključio je Skariolo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter