0
Domaći fudbal

Aleksandar Scekic Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠĆEKIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: ‘Kad odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu!’

Objavljeno: 27.06.23 u 12:07

Vratio se tamo gde je pružao ubedljivo najbolje partije!

Aleksandar Šćekić, crnogorski reprezentativac i do nedavno igrač izraleske Hapoel Haife, koji je u crno-belom taboru bio od 2018. do 2022. godine, vratio se u Partizan sa kojim je potpisao ugovor na dve sezone.

,,Mislim da je izlišno govoriti koliko je Šćekić značio Partizanu dok je bio u klubu u svom prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos kao igrača na terenu. Šćekić je neko ko i u srcu nosi crno-belu boju i neizmernu ljubav prema klubu i sa najvećim ambicijama se vratio u ovoj sezoni“, rekao je Ivica Kralj na potpisivanju ugovora.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Svoje oduševljenje povratkom nije krio ni sam Šćekić:

,,Kad odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se meri sa emocijom koju osećaš kada izađeš pred svoje navijače! Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron! Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni!“

Šćekić će u Partizanu nositi dres sa brojem 19.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter