0
Tenis

Tennis-WTA 250 Serbia Ladies Open 2021 Olga Danilovic v Kamilla Rakhimova (RUS) Beograd, 18.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NEUSPEH ZA SRPSKU TENISERKU: Olga Danilović poražena na startu kvalifikacija za Vimbldon!

Objavljeno: 27.06.23 u 23:32

Nije uspela da slavi.

Mlada srpska teniserka Olga Danilović doživela je neuspeh u kvalifikacijama za Vimbldon, gde je izgubila u prvom kolu od Jane Cepelove koja nije rangirana na WTA listi. Danilovićeva je poražena rezultatom 2:0 (7:5, 7:6) u napornom meču koji je trajao oko 2 sata.

Očekivanja su bila mnogo veća za Olgu, ne samo da se plasira u glavni žreb, već i da ostvari makar jednu pobedu, nakon njenog uspeha na Rolan Garosu, gde je stigla do trećeg kola.

Početak meča je obećavao, obzirom da je Olga odmah napravila brejk za vođstvo od 2:0. Međutim, Cepelova je odmah izjednačila rezultat ribrejkom, a nakon dugotrajne borbe, prvi set je otišao u korist Čehinje.

U drugom setu, Cepelova je na startu stekla brejk prednosti, ali je Danilovićeva uspela da ga vrati u šestom gemu. U završnici seta, Olga je ponovo izgubila gem na svoj servis, ali je odmah odgovorila brejkom, nakon što je sačuvala dve meč lopte.

Ipak, u dugom taj-brejku, Olga je propustila čak 4 set lopte, što je Cepelova iskoristila i uspela je da dođe do pobede u dva seta.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter