0
Evropske lige

Zlatan Ibrahimo

JEDAN JE ZLATAN: „Možda se vratim na teren, videćemo šta će se dogoditi“!

Objavljeno: 27.06.23 u 08:50

Šveđanin ostao zagonetan…

Švedski fudbaler i jedan od najboljih napadača u 21. veku, Zlatan Ibrahimović, ne otpisuje mogućnost da se ponovo vrati na teren. Kako prenosi „Gazzeto delo Sport„, popularni „Ibra“ uživa u penziji ali nije zatvorio vrata povratka.

Sada ne žurim. Videćemo šta će se dogoditi. Prošle su samo tri sedmice otkako sam se penzionisao. Možda se vratim na teren… Možda ću za nekoliko meseci ponovo biti u trening centru Milana – rekao je Ibrahimović.

 

 

On se oprostio od profesionalnog fudbala početkom juna, kada je na krcatom „San Siru“ dobio ovacije publike, sa kojima ima specijalnu vezu.

Zahvalan sam svima koji bi želeli ponovo da me vide u Milanu, čak i kao trenera. Milan će uvek biti u mom scru, prošao sam mnogo toga sa klubom. Ljubav koju primam od navijača mi daje snagu.

 

FOTO: Screenshot

 

Trenutno uživa u zasluženoj penziji iako ističe da nije očekivao da će biti tako opušten.

Zaista sam opušten i to me iskreno čudi, jer nisam mislio da će tako biti. Zamišljao sam da će biti mnogo stresnije – zaključio je Zlatan.

Tokom bogate karijere igrao je: Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Milan, Barselonu, Psž, LA Galaksi i Mančester junajted. Za reprezentaciju Švedske je odigrao 122 meča i postigao 62 gola.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter