0
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Partizan football stadium JNA-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

BIVŠI GOLMAN NIŠKOG RADNIČKOG U PARTIZANU: U Humskoj stiže novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.23 u 19:08

Ozbiljno se pripremaju za sledeću takmičarsku godinu.

Partizan je prošlu sezonu odigrao najgore u poslednjih 30 godina. Zauzeli su čak četvrto mesto u domaćem šampionatu i igraće kvalifikacije za Ligu Konferencija, što se Kupa Srbije tiče, ispali su od Radničkog iz Sremske Mitrovice u ranoj fazi. Takođe su obeležile i smene trenera, ali je Igor Duljaj ipak ostao.

Duljaj će pokušati da sledeće sezone bude konkurentan u borbi za titulom sa Crvenom zvezdom, koja se ozbiljno sprema i pojačava za ono što je čeka. Iz Humske je otišao Rikardo, takođe Milan Lukač rezervni golman je završio svoju avanturu u ’crno-belom’ dresu. U toku popdneva ozvaničen je transfer Aleksandra Šćekića, a kako Mozzart Sport saznaje, najnovije pojačanje biće Aleksandar Jovanović, bivši čuvar mreže Radničkog iz Niša.

FOTO: Starsport

Jovanović je rođeni Nišlija, a branio je još za Rad, Donji Srem, Husesku, a trenutno je član kiparskog Apolona. Tako će Popović dobiti konkurenciju na golu u vidu svog imenjaka, a Duljaj će imati slatke muke ko će biti prvi izbor.

3
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter