0
Ostali sportovi

FOTO: AdmiralBet

U LESKOVCU ODRŽAN TURNIR U 3X3 FUDBALU: Novi sport koji smo svi igrali kao deca! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.23 u 15:22

Spektakl na jugu Srbije!

Poslednjih par godina smo se navikli na uspehe naših basketaša na velikom broju 3×3 turnira, što potvrđuje zlatno odličje sa poslednjeg Evropskog prvenstva, održanog u Beču. To je četvrto uzastopno zlato za Srbiju na Evropskim prvenstvima, pa sama vest o osvajanju i nije neka novost, ali ono što jeste novost je da je sport koji smo svi igrali kao deca sada postao i zvaničan sport. Reč je o fudbalu 3×3, rođaku 3×3 basketa, koji pretenduje da postane globalna atrakcija, a ko zna, možda jednog dana postane i olimpijski sport.

Grad Leskovac je, pod pokroviteljstvom kompanije AdmiralBet kao generalnog sponzora ovog novog sporta, i sportskog portala Sportske.net kao zvaničnog medijskog partnera turnira, bio dom turnira u fudbalu 3×3 u Srbiji, održanog ovog petka, 23. juna.

FOTO: AdmiralBet

Prema informacijama pristiglim od zvaničnog medijskog partnera turnira, sportske.net, veliki broj ekipa se prijavio za učešće na turniru, ali samo jedan tim je pobednički, a to je tim “Solar M”. Pored sjajnih utakmica koje su bile na programu tokom vikenda, svi posetioci turnira su mogli da izmere jačinu svog šuta, kao i da učestvuju u AdmiralBet Goalu, izazovu na kojem su imali priliku da testiraju preciznost svoga šuta.

Posetioci koji su uživali u turniru su mogli i učestvovali u nekoj od navedenih aktivnosti su obradovani raznoraznim poklonima i promo materijalima, zavisno od ostvarenog rezultata. AdmiralBet i Sportske.net kao sponzori ovog događaja su putem svojih profla na društvenim mrežama uspeli u potpunosti da prenesu atmosferu sa ovog turnira, a dodatne informacije, kao i prijava ekipa za sve buduće turnire, se nalaze na Instagram profilu 3×3 fudbala, @3x3_football.

Dugačak put je pred ovim mladim sportom, ali uz podršku javnosti i sponzora, fudbal 3×3 ima potencijala da preraste u svetski fenomen, a i da nam donese radosti koliko i njegov “rođak”, basket 3×3.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter