0
Fudbal

FOTO Screenshot

PODRHTAVAJU APENINI, NOVA TRANSFER BOMBA: Bivši kapiten Intera na meti Milana! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.23 u 22:23

Zanimljiv potez ’rosonera’.

Fudbaleri Milana ove sezone nisu uspeli da odbrane naslov prvaka Italije, a u Ligi šampiona su došli do prvog polufinala još od 2007. godine. Na kraju sezone od ’San Sira’ oprostio se legendarni Zlatan Ibrahimović, koji je završio karijeru, a u napadu je ostao Olivije Žiru. Najbolji strelac Francuske svih vremena je produžio ugovor sa Milanom na još godinu dana.

Rukovostvo ’rosonera’ je odlučilo da pojača napada i doda konkurenciju Žiruu, a kako Italijanski mediji prenose, to je ni manje ni više nego nekadašnji kapiten Intera, Mauro Ikardi. On je u dresu ’neroazura’ igrao u periodu od 2013. do 2020. godine, a onda ga je Konte odstranio, a on pojačao redove PSŽ-a.

FOTO: Twitter/ Galatasaray

Ikardi je ovu takmičarsku godinu odigrao na pozajmici u Galatasaraju sa kojim je osvojio domaće prvenstvo i imao je odličnu sezonu, postigavši 23 gola na 26 susreta. Ovaj transfer bi mogao da se realizuje u narednih sedam dana.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter