1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE RASTAJE SA VEZISTOM PRE VREMENA: Kolorado napušta Humsku šest meseci ranije od dogovorenog! (FOTO)

Objavljeno: 26.06.23 u 12:51

Snažni fudbaler se vraća u Kolumbiju!

Kolumbijski vezista, Andres Felipe Kolorado Sančez, napušta Partizan šest meseci pre isteka pozajmici. Snažni fudbaler vraća se u redove Kortulua, u kojem je ponikao i afirmisao se kao igrač.

Telegraf‘ prenosi da do raskida saradnja dolazi na obostrano zadovoljstvo. Crno-beli žele rekonstrukciju tima nakon izuzetno neuspešne sezone, koju su završili kao četvrtoplasirani tim u Mozzart bet Superligi Srbije, dok su u Kupu ispali u ranoj fazi takmičenja.

Kolorado će još danas boraviti u trening centru Partizana, a onda ga očekuje put u domovinu. U Humskoj nisu bili oduševljenim viđenim od strane veziste i odlučili su da neće iskoristi otkupnu klauzulu od 800.000 evra i 10 odsto procenata od naredne prodaje.

FOTO: STARSPORT

 

Takođe Andres je neretko isticao da mu se porodica nije najbolje adaptirala na život u Srbiji i čini se da je doneto najbolje rešenje za obe strane.

Kolorado je za crno-bele odigrao 14 mečeva, a zabeležio je po jedan pogodak i asistenciju.

2
3

1 Komentara

  1. Totalni raspad, niko ne zeli da ostane a ove stetocine navodno pricaju o rekonstrukciji ekipe !? Ovo je dno i samo potvrda da idu ka sigurnom unistenju kluba.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter