0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

OD ZVEZDE DO TORONTA: Darko Rajaković dovodi još jednog Srbina u Reptorse!

Objavljeno: 26.06.23 u 17:50

Odlučio je da mu pruži šansu

Prava senzacija dogodila se u svetu košarke kada je Toronto Reptors odlučio da srpskom treneru, Darku Rajakoviću, pruži poverenje i priliku da preuzme ulogu glavnog trenera, uprkos njegovom dugogodišnjem radu kao asistentu.

Očigledno je da tim iz Kanade prepoznaje potencijal i talenat srpskog trenera, što se ogleda u ovoj odluci, ali i u mogućnosti koju su mu pružili da sastavi svoj stručni štab.

Pored saradnika s kojima je već radio, Darko Rajaković je odlučio da angažuje Iva Simovića, iskusnog trenera koji već godinama radi u Sjedinjenim Američkim Državama kao pomoćnik.

Ivo Simović je imao bogatu trenersku karijeru, započevši kao trener mlađih kategorija Crvene zvezde. Nakon toga, radio je u različitim timovima kao što su Hartford, Šarlot, Lojola i UCLA Bruinsi. Njegovo iskustvo i ekspertiza će biti vredni doprinos Rajakovićevom stručnom timu.

Toronto Reptors su pokazali hrabrost i veru u domaću trenersku scenu, pružajući priliku talentovanim srpskim trenerima da se istaknu na međunarodnom nivou. Ova vest će sigurno izazvati veliko interesovanje i očekivanja u košarkaškom svetu, dok će navijači Reptorsa nestrpljivo iščekivati da vide kako će se novi stručni štab snaći u predstojećoj sezoni.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter