0
Domaći fudbal

Sasa Ilic Superliga, Super Liga, Vozdovac - Cukaricki 5.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ILIĆ ZAGOLICAO MAŠTU GROBARIMA: Teško je raditi u Partizanu, ali nikad se ne zna…

Objavljeno: 26.06.23 u 11:20

Nema sumnje da bi navijači „crno-belih“ dočekali svoju legendu raširenih ruku

Srbija je u novijoj istoriji postala poznata kao zemlja koja iz godine u godinu proizvodi sve više talentovanih fudbalskih trenera a jedan od poslednjih je svakako Saša Ilić, nekadašnji fudbaler Partizana.

Nova sezona u Super ligi Srbije se polako bliži, crno-beli su već počeli pripreme, a sadašnji trener CSKA iz Sofije je u razgovoru za „Meridian sport“ pričao o raznim temama, a jedna od njih je bila i Partizan, naravno.

Iza Partizana je, mnogi bi se složili, najslabija sezona u prethodnih 30 godina, pošto su je završili bez trofeja i na četvrtom mestu u Super ligi Srbije.

Partizan pratim kad god imam vremena. Napravio je ove sezone dosta slabije rezultate, ali to je već sada prošlost. Treba ostaviti prošlost da bude “opomena” da se takvestvari ne ponavljaju. Partizan je, kao i CSKA, klub koji svake godine želi trofej. Ove sezone to nije bilo dobro, nadam se da će sledeće biti bolje – rekao je Ilić na početku razgovora.

 

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2010/2011.Partizan Vs. Hajduk (Kula).Sasa Ilic and Cleverson Cordova Cleo.Beograd, 04.09.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

 

Igor Duljaj je prethodnu sezonu priveo kraju sa “parnim valjkom”, a dobio je poverenje da ga vodi i u narednoj. Nekadašnji saigrači u crno-belom dresu suu redovnom kontaktu, a Ilić mu je pružio veliku podršku.

Imam kontakt sa Duljajem. To mu je posle Teleoptika prvisamostalni posao, izuzetno je teško raditi u Partizanu, pogotovo u ovim okolnostima. Verujem u njega, on je vrhunski momak, koji je izuzetno posvećen svom poslu istvari će krenuti nabolje što se tiče njega i što se tičePartizana, što je najbitnije.

VESTI O PARTIZANU:

A kada mogu da Sašu Ilića navijači da očekuju naklupi Partizana?

Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta donosi noć, pogotovo u trenerskom poslu. Sigurno je da je Partizan moj klub, gde jednog dana vidim sebe tamo u perspektivi. Kada će to biti – stvarno ne znam. Ono o čemu sada razmišljam, to je da Partizan mora da podigne način igre, da sledeća sezone bude mnogo bolja, nego lani – završio je Ilić razgovor za „Meridian sport„.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter