0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE – BIVŠI GOLMAN PARTIZANA IMA NOVI KLUB: Kljajić u Torpedu, ali ne moskovskom! (FOTO) 

Objavljeno: 26.06.23 u 12:22

Dugo je iskusni čuvar mreže vagao gde će nastaviti karijeru, izbor pao na Gruziju!

Doskorašnji golman Novog Pazara, Filip Kljajić, po treći put u karijeri otisnuo se u inostranstvo.

Iskusni čuvar mreže briljirao je tokom prethodne sezone u plavo-belom dresu, neretko je pružao vrhunske partije i zahvaljujući njemu mreža Pazaraca je često bila netaknuta.  Napad huligana, sredinom marta, uticao je da se saradnja sa klubom sa ‘Džaiz Koin’ arene neslavno završi,  a do kraja takmičarske godine Kljajić je trenirao u Humskoj sa timom Partizana.

Prethodnih dana u domaćim medijima pojavila se informacija da će Filip karijeru nastaviti u redovima novopečenog ruskog drugoligaša, moskovskog Torpeda.

Ipak, prema saznanjima HotSporta, Kljajić se ne seli u Rusiju! Istina je da će Srbin braniti boje Torpeda, ali ne ruskog, već predstavnika Gruzije u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Reč je o Torpedu iz Kutaisija, koji je prethodnu sezonu završio kao petoplasirani tim tamošnjeg šampionata.

FOTO: STARSPORT

 

Kljajić je imao mnoštvo ponuda iz Mozzart bet Superlige, crno-beli su ga ponovo želeli u svojim redovima, ali izbor je pao na Gruziju.  Golman je već otuputovao u Kutaisi, a dogovorena je trogodišnja saradnja sa novim klubom.

Torpedo sa klupe predvodi škotski stručnjak, Kin Stiv, a Kljajića je timu iz Kutaisija preporučio nekadašnji trener Partizana – Gordan Petrić. 

Sastav iz Gruzije će u dvomeču 13. i 20. jula, odmeriti snage sa ekipom Sarajeva, na startu kvalifikacija za učešće u Ligi konferencije.

Kljajić je tokom karijere nastupao za Hajduk Beograd, Šumadiju Jagnjilo, Metalac, Rad, Partizan, Zemun, Platanju, Omiju i Novi Pazar. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter