0
Fudbal

FOTO: twitter/@BocaJrsOficial

BEZ STARCA NEMA UDARCA: Rikelme se oprostio na „Bombonjeri“ pred 60 hiljada Argentinaca! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.23 u 09:50

Još jedna legenda je dobila oproštaj kakav zaslužuje

Noćas je odigrana prijateljska utakmica između Boke Juniors i reprezentacije Argentine. Velike zvezde, kako sadašnje tako i bivše, okupili su se kako bi uveličali odlazak u penziju, jednog od najboljig ofanzivnih veznjaka svog vremena, Huana Romana Rikelmea.

Na čuvenoj „Bombonjeri“ je bilo preko 60 hiljada ljudi, koji su uživali u majstorijama: Mesija, Di Marije, Rikelmea i drugih. Da su godine samo broj, upravo je pokazao Rikelme, koji je i pored stomaka pokazao da je „forma prolazna a klasa večna“.

 

 

Dobio je loptu iskosa sa leve strane, namestio se i sa ivice kaznenog uputio snažan i precizan udarac u sam ugao gola. Lopta je naravno završila u mreži na oduševljenje prisutnih.

Argentinac je u Evropi nastupao za Barselonu i Viljareal ali neizbrisiv trag je ostavio u domovini, u ekipu Boke Juniorsa, za koje je u dva mandata odigrao 388 utakmica i postigao 92 gola. Osvojio je svaki mogući trofej u Južnoj Americi.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter