0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR ZADOVOLJAN NAKON PRVOG KONTROLNOG MEČA PROTIV UŽICA: ’Zvezda ima veliku budućnost, uživao sam!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.23 u 20:13

Dobar početak.

Fudbaleri Crvene zvezde su danas od 18 časova na stadionu ’Radomir Antić’ odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv selekcije Užica i ostvarili pobedu rezulatom 3:1. Strelci su bili za ’crveno-bele’ Mijatović u 19. minutu, Katai u 42. i Gobeljić u 63, dok je za domaće precizan bio Lazović u 34. minutu.

Ovo ujedno bilo i ’vatreno krštenje’ za Bahara na klupi Zvezde. On je rekao da je ovo tek početak i da je zadovoljan pristupom.

Prva prijateljska utakmica, trenirali smo nedelju dana, i imao sam priliku da se upoznam sa fudbalerima, kao i pridošlicama u tim. Ovo je tek početak, zadovoljan sam pristupom, ali ćemo raditi na tome da se unapredimo. Za prvu utakmicu je dobro, ali ne želimo da primamo golove, a težićemo da budemo još efikasniji. No, imali smo šanse, nije bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali moramo da se navikavamo. – započeo je.

Dodao je da je uživao i da Zvezda ima veliku budućnost sa mladim igračima.

– Uživao sam, ne samo u njihovoj igri, već i u tome kako treniraju. Zaista žele da napreduju. Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima. – naveo je Izraelac.

Na kraju je istakao da nastavljaju da rade i da je mnogo toga ispred njih.

– Nastavljamo da radimo, čeka nas još treninga, napredovanja, pa i utakmica, a potom odlazak u Rusiju na drugi deo priprema. Mnogo toga je ispred nas. – zaključio je Bahar.

Naredni susret Zvezda će na istom stadionu odigrati u četvrtak protiv Borca iz Banja Luke, a potom nastavljaju sa pripremama u Rusiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter