0
Košarka

FOTO: twitter/@spurs

VEMBANJAMA SE OBRUKAO PRED NOVINARIMA: Francuz promašio svaki šut! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.23 u 10:50

Ako se po jutru dan poznaje…

Francusko čudo od deteta, Viktor Vembanjama, draftovan je pre par dana sa 1. mesta od strane San Antonio Sparsa. Košarkaš, visok 220 cm, predstavljen je kao najveći prospekt NBA lige u zadnjih 20 godine i drafta Lebron Džejmsa.

Vembanjama je po prvi put izašao na teren u dresu legendarne franšize, kako bi novinari snimili kratke video snimke Francuza. Iako važi za pristojnog šutera za svoje dimenzije, Viktor se propisno obrukao.

 

 

Pojavili su se snimci na društvenim mrežama, na kojima 19-godišnji košarkaš šutira sa poludistance i iza linije 7,24. Očito da je trema učinila svoje, pa je Vembanjama promašio svaki šut van reketa.

Kad je video da ne ide, uzeo je loptu i išao na siguricu, zakucavanje. Nikako ne treba osuđivati mladog Francuza ali postavlja se logično pitanje, ako je bio nervozan pred dvadesetak novinara, kako će biti pred punom arenom neprijateljskih navijača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter