4
Evroliga

FOTO: STARSPROT

SVEŠTENIK OBJAVIO SLIKU SA MIROTIĆEM I DAO NADU DELIJAMA: „Pregovori su teški, ali idu u pravom smeru!“ (FOTO)

Objavljeno: 25.06.23 u 13:18

Imao je posebnu poruku za navijače.

Nakon uspešne sezone i osvajanja titule u ACB ligi, Nikola Mirotić je definitivno odlučio da napusti Barselonu ovog leta. On je sam potvrdio ovu vest, ostavljajući otvorenim pitanje gde će nastaviti svoju košarkašku karijeru.

Mirotić je postao predmet velikog interesovanja širom Evrope, dok se navijači Crvene zvezde nadaju da bi on mogao da se pridruži njihovom timu. Međutim, trenutno se Mirotić odmara u rodnoj Crnoj Gori, gde je nedavno posetio manastir Ostrog i fotografisao se sa Ilijom Buhom, protosinđelom tog manastira.

Sveštenik Ilija, koji je takođe poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, podelio je tu fotografiju na svom Tviter profilu uz poruku koja je izazvala nade navijača crveno-belih.

– Pregovori su teški, ali idu u pravom smeru – napisao je on.

Iako još uvek nije poznato gde će Mirotić nastaviti karijeru, pre nekoliko nedelja su pojedini mediji preneli da je i Crvena zvezda uputila zvaničnu ponudu ovom iskusnom španskom košarkašu. Pored toga, pojedini izvori, preneli su da je za košarkaša crnogorskog porekla, zainteresovan i Partizan.

Ostaje da vidimo koja će destinacija biti njegova sledeća.

27
5

4 Komentara

  1. Mirotić je provereni Grobar,ne znam čemu sve te nade,kad će čovek poput Milutinova,otići za parama.
    Najverovatnije Olimpija Milano…

    1
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter