0
Ostali sportovi

FOTO: VSS/K. Vulović

SRBIJA LAKO SAVLADALA TURSKU: Delfini završili kvalifikacije za EP, sledi put u SAD!

Objavljeno: 25.06.23 u 14:35

Bili su raspoloženi naši momci.

Vaterpolo reprezentacija Srbije, savladala je selekciju Turske rezultatom 16:4 (6:1, 2:0, 3:2, 5:1) na samom kraju kvalifikacija za EP.

Bio je to još jedan dobar sparing za srpsku reprezentaciju. Stevanović je u odnosu na prva dva kola odmarao Ubovića i Jakšića, šansu su dobili Gavrilović i Martinović. Minutažu su podelili na golu Mišović i Mitrović.

Raspoloženi Drašović je u prvoj četvrtini tri puta pogodio mrežu domaćina. Lako su Srbi došli do visokog vođstva.

U drugoj četvrtini upisali su se Martinović i Radulović. Posle velikog odmora Drašović je nastavio seriju golova, odigrao je najefikasniju utakmicu u reprezentaciji. U poslednjoj četvrtini Srbija je imala lep šuterski trening za ubedljiv trijumf.

SRBIJA: Mišović, Radulović 2, Rašović 1, Ranđelović, Lazić, Milojević 2, Drašović 6, Martinović 1, Janković, Gavrilović 2, Vučinić 2, Dimitrijević, Mitrović.

Srbija je na turniru pobedila još Veliku Britaniju 28:0 i Slovačku 15:8.

Iz Istanbula se reprezentacija seli u Los Anđeles na završnicu Svetskog kupa. Rival u četvrtfinalu će biti domaćin Amerika. U četvrtfinalu Svetskog kupa će još igrati Nemačka – Španija, Italija – Rumunija i Mađarska – Grčka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter