3
Domaći fudbal

Milos Pantovic Vozdovac - Kolubara Superliga Srbije 22.8.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PREOKRET U SUPERLIGI: Pantović izigrao Partizan i prešao u TSC!

Objavljeno: 25.06.23 u 11:20

Mladi vezista je promenio mišljenje u roku od 24 časa

Fudbaler Voždovca, Miloš Pantović, preći će u redove TSC-a. Iako je mladi vezista imao načelni dogovor sa upravom Partizana, njegov transfer u Humsku je ipak propao.

Pantović je bio velika želja „crno-belih“ prethodna dva prelazna roka ali nikako nisu uspevali da postignu dogovor sa Voždovcem. Sada su konačno uspeli da dogovore sve uslove, kako sa klubom tako i sa igračem ali je Pantović promenio mišljenje u petak i prestao da odgovara na pozive „crno-belih„.

Uspeli su tokom jučerašnjeg dana da stupe u kontakt preko Voždovca ali su dobili informaciju da se vezista opredelio za ekipu iz Bačke Topole, gde će imati manji pritisak i moći bolje da napreduje, prema njegovom mišljenju.

 

Milos Pantovic (L) and Nikola Milicic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vozdovac and Radnicki 1923 at stadium FK Vozdovac on April 21, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Ovu informaciju je potvrdio i sportski direktor kluba iz Humske, Ivica Kralj.

Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem. imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili. Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumem, niti odgonotnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra… – rekao je za „Telegraf„.

VESTI O PARTIZANU:

9
5

3 Komentara

  1. Pa valjda ti je jasno da mali je pusten da ode iz Zvezde bez para za 50 posto obestecenja od sledeće prodaje,e sad bas da ode u Partizan to tesko …A uvek postoji opcija da ako ne ode preko eto da sledece sezone u Zvezdi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter