0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MILUTINOV: ‘Olimpijakos je moj dom! Znao sam da ću se vratiti, Pirej je idealna destinacija za svakog igrača!’

Objavljeno: 25.06.23 u 21:50

Veliki povratak u redove crveno-belih!

Reprezentativac Srbije, Nikola Milutinov, novi je košarkaš Olimpijakosa. Snažni centar se vratio u Pirej posle epizode u moskovskom CSKA.

Potpisan je dvogodišnji ugovor sa klubom za koji je nastupao u periodu od 2015. do 2020. godine.

-Olimpijakos je moj dom. Nisam znao kako će se moja karijera razvijati u CSKA i nisam znao kako ću se tamo snaći, ali sam znao da ću se vratiti u Grčku i Olimpijakos. Srećan sam što sam ovde, mnogo toga se promenilo za tri godine i tim je na većem nivou nego kada sam otišao. Nisam ni prekidao kontakt sa ljudima iz tima i starim saigračima i srećan sam što je tim na ovom nivou. Olimpijakos je idealna destinacija za svakog igrača u Evropi – rekao je Srbin i nastavio:

-Trener Jorgos Barcokas je uradio fantastičan posao. Želim da pratim njegov plan i pomognem timu koliko mogu. Nikada ne treba zaboraviti da je Olimpijakos ostao bez dva najveća igrača Vasilisa Spanulisa i Jorgosa Printezisa, koji su završili igračku karijeru. Tranzicija nije bila glatka, već i potpuno uspešna Želim da ispunim sve ono što trener Barcokas bude planirao. Želim da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve – zaključio je Milutinov. 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter