0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

KIRJOS NE ŽELI DA SE IZVINI NADALU: „Rekao sam ono što mislim“!

Objavljeno: 25.06.23 u 09:20

Australijanac ne namerava da se izvini Špancu

Kontroverzni australijski teniser i prošlogodišnji finalista Vimbldona, Nik Kirjos, ponovo je podigao prašinu svojim komentarom na društvenim mrežama.

Tema je bila prošlogodišnji meč na Vimbldonu između njega i Stefanosa Cicipasa, tokom kojeg je Nik nekoliko puta izazivao Grka. Stefanos nije ostao ravnodušan pa ge je nekoliko puta gađao lopticom na mreži a posle toga na konferenciji za medije rekao da je Kirjos neobrazovan.

Australijanac je pokušao da smiri strasti:

Bila je to veoma žustra borba, a ponekad mi, teniseri, odemo na konferencije za medije a da nismo još ni „svarili“ utiske s meča… Nas dvojica smo imali neke prilično lude bitke i znam da onako, duboko, u suštini, voliš moj stil tenisa. Skroz smo smo u redu nas dvojica, Cicipase – poručio se Kirjos.

 

 

Na ovaj njegov odgovor, jedna devojka ga je upitala da li može da se izvini Rafaelu Nadalu, pošto ga je pre par godina na istom turniru pogodio lopticom tokom jednog poena.

Kirjose?? Možeš li da se izviniš i Nadalu? Čoveku sa 22 grend slem titula. Novinar je tada pitao ‘Da li si gađao Nadala’, a Kirjos je odgovorio: ‘Da, to sam hteo. Želeo sam da ga pogodim pravo u grudi. Neću se izvinjavati.

 

 

Nik je odgovorio u svom stilu.

Ne. Rekao sam ono što mislim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter