0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC_EN

HRVATSKI REPREZENTATIVAC STIŽE KOD RONALDA: Imaće znatno veću platu nego u Italiji!

Objavljeno: 25.06.23 u 14:12

Lako su se dogovorili oko obeštećenja.

Fudbaler Intera Marcelo Brozović nastaviće svoju karijeru u Al Nasru iz Saudijske Arabije, nakon što su dva kluba postigla dogovor oko obeštećenja. Prema dogovoru, Al Nasr će platiti Interu obeštećenje u iznosu od 23 miliona evra.

Brozović će potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije i zarađivaće impresivnih 20 miliona evra godišnje, što je značajan skok u odnosu na njegovu dosadašnju godišnju platu od 12 miliona evra koju je imao u Interu. Očekuje se da će Inter i Al Nasr zvanično objaviti ovaj transfer najkasnije do ponedeljka.

Iako je bilo interesovanja i ponuda od strane Barselone, Brozović je odlučio da prihvati ponudu Al Nasra. Menadžeri su ga uspeli ubediti da je prelazak u Saudijsku Arabiju pravi korak za njegovu karijeru.

Marcelo Brozović, koji trenutno ima 30 godina, je bio član Intera od 2016. godine, a njegov ugovor sa klubom iz Milana trajao je do juna 2026. godine. Tokom svog boravka u Interu, Brozović je odigrao ukupno 330 mečeva i osvojio pet trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter