0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

DAVIDOVAC OPET U ZVEZDI: Reprezentativac Srbije ponovo u crveno-belom dresu!

Objavljeno: 25.06.23 u 18:11

Samo se čekala potvrda

Dejan Davidovac je zvanično se vratio u Crvenu zvezdu, potvrđujući tako informacije koje su nedavno kružile medijima. Nakon što su detalji samo bili u pitanju, čini se da je sada sve gotovo i Davidovac će ponovno obući crveno-beli dres.

Prošlu sezonu je Davidovac proveo u CSKA iz Moskve, gde je ostvario prosečan učinak od 7,7 poena, 3,6 skokova i jedne asistencije po utakmici. Međutim, ruski klub nije učestvovao u Evroligi, dok su u VTB ligi ostali bez titule prvi put posle 12 godina, što je rezultiralo sezonom koja nije bila posebno pamtljiva.

Prema informacijama koje prenosi „Total basket“, sve je dogovoreno i Davidovac je sada novi-stari košarkaš Crvene zvezde. Prisustvo Davidovca na finalnim utakmicama ABA lige već je bilo znak da nešto može biti u pripremi, a ove priče su na kraju pokazale da su bile istinite.

Ovaj povratak Dejana Davidovca u Crvenu zvezdu donosi novu snagu i kvalitet ekipi, a navijači su veoma zadovoljni ovim razvojem događaja. Sa njegovim prisustvom na terenu, Crvena zvezda će imati dodatno oružje za narednu sezonu i ambiciju da postigne što bolje rezultate kako u domaćem prvenstvu, tako i u evropskim takmičenjima.

17
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter